Header

dB Technologies - logo
Špecialista na dB Technologies

VIO X315

  • VIO X315
  • VIO X315
  • VIO X315
  • VIO X315
  • VIO X315
  • VIO X315
  • VIO X315
  • VIO X315
  • VIO X315

VIO X315

Dostupnost: na dotaz

cena na dotaz


VIO X315

The 3-way tri-amped design.

Koaxiálny komponent MF-HF namontovaný v modeloch VIO X310 a VIO X315 využíva rovnaký menič, aký sa používa v module line array VIO L1610: ide o 4" reproduktor s 2,5" kmitacou cievkou a 2,5" kmitacou cievkou, ktorý je odolný a vysoko verný a reprodukuje frekvencie od 500 Hz vyššie.

Pokiaľ ide o detailnú reprodukciu stredných frekvencií, kompresná membrána meniča je oveľa rýchlejšia a presnejšia ako woofer podobnej veľkosti. Navyše, vďaka kompaktným rozmerom možno tento obsah ľahko rozptýliť cez roh, rovnako ako by ste to urobili s VF meničom, čím sa zlepší kontrola nad zvukovým obrazom.

Výsledkom týchto vlastností je neuveriteľne verná a dôkladná reprodukcia najkritickejšieho frekvenčného rozsahu, ktorý je nevyhnutný na jasné a zrozumiteľné oddelenie vokálov a nástrojov v mixe.

Keďže veľká časť frekvenčného obsahu je zaťažená rohom, nielenže je hladina akustického tlaku pôsobivá vďaka akustickému zaťaženiu, ale aj kontrola smerovosti je maximalizovaná.

V neposlednom rade je výsledkom súhrnu všetkých týchto akustických konštrukčných riešení v kombinácii so špičkovými zosilňovačmi triedy D a spracovaním DSP pozoruhodná úroveň akustického tlaku, až 138 dB.

Oba reproduktory majú rovnaký koaxiálny menič MF-HF, ale líšia sa veľkosťou vďaka odlišným komponentom, ktoré sa starajú o reprodukciu nízkych frekvencií.

VIO X310 je vybavený 2x 10" neodymovými woofermi v dipólovej konfigurácii, takže reproduktor využíva všetky výhody tohto usporiadania, ako je veľmi výrazná kontrola smerovosti pre nízke stredy a presná, rýchla a rozšírená odozva spodného konca.

Koaxiálny kompresný stredo-výškový reproduktor je namontovaný za rotujúcou 90° x 40° hornou a všetky komponenty sú usporiadané okolo stredu tohto bodového zdroja, čo vedie k symetrickému rozptylu.


Elektronika a spracovanie.

Moderné požiadavky na turné zahŕňajú veľmi spoľahlivú konštrukciu a rozšírené využitie technológií na prispôsobenie PA akémukoľvek miestu konania: Séria VIO X300 využíva celý rad dostupných vylepšení odvodených od vývoja série VIO v posledných rokoch.

Séria je vybavená výkonovým zosilňovačom triedy D Digipro G4 s výkonom 1400 W RMS, 4-kanálovým zosilňovačom schopným samostatne riadiť každý komponent, s vyhradenými filtrami FIR umožňujúcimi spracovanie zvuku pre nízke, stredné a vysoké frekvencie. Tento zosilňovač bol špeciálne navrhnutý pre sériu VIO X300 a vďaka portom RDNet umožňuje úplnú sieťovú prepojiteľnosť prostredníctvom siete Aurora Net. Modulárny slot na kartu je pripravený na budúce rozšírenie vstupov/výstupov a diaľkového ovládania.

Napájací zdroj s podporou korekcie účinníka zabezpečuje extrémnu prispôsobivosť akémukoľvek prostrediu, zatiaľ čo integrovaný systémový test kontroluje prípadné zlyhanie prevodníka počas predstavenia. Taktiež čelné LED svetlo umožní kedykoľvek určiť polohu akejkoľvek diaľkovo ovládanej skrine VIO X3 prostredníctvom softvéru Aurora Net, rovnakého balíka, ktorý sa používa na prístup k pokročilým inštanciám spracovania reproduktorov, ako je oneskorenie až 560 ms a až 16 filtrov EQ.

VIO X300 maximálne využíva akustickú konštrukciu, poskytuje ohromujúci SPL a umožňuje plnú šírku pásma.

Všetky uvedené skvelé výhody sa spájajú s jednoduchosťou používania akéhokoľvek iného bežného aktívneho reproduktora s bodovým zdrojom.

Vďaka špecifickým držiakom a závitom M10 možno sériu VIO X300 využiť ako výplne vo väčších zostavách, napríklad ako celoplošný systém pod balkónom alebo systém oneskorenia v pevných inštaláciách. Rovnako možno VIO X300 nasadiť ako kompaktný, kompletný samostatný 3-pásmový systém pre akékoľvek publikum.

A napokon, VIO X300 môže pokryť veľké ozvučovacie zostavy pod holým nebom, slúžiť ako výplne s vysokým SPL alebo výkonné samostatné PA pre najnáročnejšie aplikácie.

Frekvenčný rozsah: 34 - 19.200 Hz
Max. SPL: 137 dB
Výkon: 1400 W
Basový reproduktor: 15 "
Stredovy reproduktor: 4 "
Vyskovy reproduktor: 1,4 "
Koaxiálny reproduktor: Coaxial Neo "
Smerovosť: 90 x 50 °
Rozmery: 420 x 820 x 520 mm
Hmotnosť: 39,5 kg
Vyhledávání

Aktuality

18.3.2019

Prolight & Sound 2019

dBTechnologies at PROLIGHT+SOUND 2019
Meet dBTechnologies in Frankfurt Messe for one of the world's most famous pro audio shows: a new...

Více informací

5.4.2017

Pro Light & Sound 2017

dBTechnologies presents AURORA NET at Pro Light&Sound 2017 in Frankfurt

Více informací

15.2.2017

Readers' Choice Awards 2017

Sme hrdí, že môžeme oznámiť, Vio L210 a Ingenia série vyhrali Reader´s Choice Award (cenu čitateľov) na ProSoundWeb.

Více informací

Proč nakupovat u nás

Široký sortiment skladom

Odborné poradenstvo

Rýchly servis

Špecializovaný showroom